Piknik Şöleni

Haziran ayının ilk haftası, Bozkırlılar Vakfı, Bozkırlılar Derneği ile birlikte düzenlenen piknik şölenleri

Konya millet vekilleri, İst. Büyük Şehir Belediyesi Eski Başkanı Ali M.GÜRTUNA Hemşehrimiz Kartal Kaymakamı Hasan BAĞCI, Bozkır Belediye Başkanları ve Belde Belediye Başkanlarımızın katılımı ile coşku içinde geçmiştir. Her yıl bu özel günlerde bizi hiç yalnız bırakmayan değerli devlet büyüklerimiz ve hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.

Piknik Bozkırlı hemşerilerimiz için özel bir gün olmuştur.

Çünkü sizlerle en yüksek katılımlı ve tam gün beraber olabildiğimiz bir gündür. İstanbul da yaşayan Bozkırlılar gelen misafirler ve devlet büyüklerimizin bir arada olduğu ortamda yapılan sohbetler, yarışmalar, halkoyunları, eğlence, yöresel etli pilavımız bizi taa uzaklara Bozkır’a götürmektedir. Piknik şölenlerini Bozkır’ı İstanbul’a taşıyan günler olarak görmekteyiz.