Ödüller

Bozkırlılar Vakfı, kurulduğu 1991 tarihinden beri yaptığı hizmetlerden dolayı, birçok kişi, kurum ve kuruluşlardan yüzlerce teşekkür, takdir ve üstün hizmet plaketleri almıştır. Vakfımıza yapılan yardım katkı ve desteklerden dolayı birçok kişi, kurum ve kuruluşa sayısız teşekkür, takdir ve üstün hizmet plaketi verilmiştir...

BOZKIR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN TEŞEKKÜR BELGESİ

16 Mayıs 2008 Cuma akşamı Bozkır Kapalı Spor salonunda yapılan Gençlik Gecesinde Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük liselerinde ilk üçe giren öğrenciler ödüllendirildi.

Bu yıl ödül olarak okul birincilerine dizüstü bilgisayar , ikincilere tam altın , üçüncülere ise yarım altın ayrıca bütün öğrencilere başarı plaketleri verildiği

“GENÇLİK GECESİ “ Programı ile gençlerin motivasyon Ve başarısını artırdığı için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Vakıf Yönetim kuruluna Teşekkür belgesi verildi.