Vekalet Yolu ile Kurban Bağışı

Vekâlet yoluyla kurban veya adağınızı bağışlayabilirsiniz.

Konya Şubemizin Yatılı Kız kur’an kursu ve Bozkır da ki Erkek ve Kız Orta öğrenim Yurtlarımızda barındırdığımız öğrencilerimiz için kurban bağışlarınızı kabul etmekteyiz.

Bozkırlılar Vakfı her yıl artarak devam eden kurban bağışlarını Konya ve bozkırdaki öğrenci yurtlarına ulaştırmaya devam ediyor. Bağışlar artık elektronik bankacılık hizmetleri ve kredi kartları ile de yapılabiliyor.

Bağış yapan herkes aranarak vekâleti alınıyor, talebi doğrultusunda kesilirken çekilen görüntüler kendisine ulaştırılıyor.

Talep etsin etmesin herkese kurbanının kesildiğine dair sms mesajı çekiliyor. Vakfımız, her alanda olduğu gibi Kurban bağışları konusunda da profesyonel hizmet vermeye azami gayret sarf ediyor.

Bağış yapmak için 0212 5059135 veya 05424342268 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.